Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Den beste legen
Lege: Lene Braastad SkrevetLene Braastad er den beste legen jeg noen gang har hatt! Hun tar seg alltid god tid, og ser hele meg som pasient. Anbefaler Lene på det sterkeste!:)
Beste fastlegen!
Lege: Andreas Fismen SkrevetJeg byttet fastlege for hele familien til Andreas for 4 år siden, etter at jeg fikk anbefalt Din Lege, og det var litt tilfeldig at han ble min fastlege.
Han tar alltid godt imot oss, har tid og omsorg. Nå løper ikke vi ned dørene der, men vi føler os svært godt ivaretatt. Han fikser småting der og da, og er grundig. At han kan ta ultralyd så du slipper å bli sendt videre for det minste, er veldig bra. Legevakt tjenesten hos Din Lege, funker også veldig bra. Og reisevaksiner før jul ifbm reise, tok vi også der. Anbefaler Andreas, dyktig lege:)
Flott og forståelsesfull lege
Lege: Lene Braastad SkrevetLene Braastad er en flott lege som har bl.a.fulgt meg gjennom to fødsler og celleforandringer i livmorhalsen. Hun har vært min fastlege i ca 5 år. Måtte dessverre bytte da reiseveien ble for lang etter jeg flyttet. Hun viser stor forståelse for et hektisk småbarnsliv og har også hjulpet meg på telefon når jeg ikke har hatt mulighet til å komme meg til kontoret. Jeg har også vært overrasket over at hun husker meg og mine barn fra gang til gang.
Anbefales på det varmeste.
Frarådes!
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetJeg har hatt ett møte med denne legen. Det blir ikke fler. Jeg hadde rollen som ledsager og nærmeste pårørende i forbindelse med konsultasjonen. Under konsultasjonen nektet legen meg å snakke! Dette er en lege som ikke legger skjul på at han har et markeringsbehov som er langt over snittet. Jeg opplevde ham som arrogant og nedlatende. Jeg fikk faktisk litt medlidenhet med ham ...
Misfornøyd
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetHar hatt han som lege i 3 år, og har hatt noen helseproblemer i løpet av disse årene. Virker ikke som om han lytter til deg eller tar det du sier på alvor. Viser heller ingen sympati. Anbefales ikke.