Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Det finnes ingen bedre en Dr Skavlan!
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetHar gått til Dr Skavlan mange år, lenge før fastlegeordningen ble en realitet.
Han er rask, effektiv og bruker ett klart språk som ikke kan misforstås. Mot meg har han vært fantastisk fra første dag.
Har absolutt intet å utsette på han som lege, snarere tvert imot!
Kjære Dr. Skavlan: Håper du fortsetter som min fastlege i mange mange år fremover.
Hilsen en meget takknemlig pasient.
En skikkelig dårlig opplevelse
Lege: Andreas Fismen SkrevetVar totalt uforberedt på en slik nedlatende og arrogant holdning. Kom med et brev fra Rikshospitalet om at min mann pt er kritisk hjertesyk. 3 tunge operasjoner ila 1 uke. Var selv utslitt pga søvnmangel og ba om en kortvarig (1 uke) 50% sykemelding for å kunne takle, jobb, barn og sykebesøk på hjerte/intensivavdelingen på RH. Møtte en uvillig person som presset meg til tårer og fortvilelse og sinne. Dette må være skadelige holdninger for Din Lege. Nei og nei. Stay away!! er min anbefaling.
Meget positiv, trygg, lege.
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetFoklarer alt godt - betryggende for en som et helt liv har vært heldig med helsen - og derfor ikke har noen kunnskaper om sykdom og kropp. Også positivt at han er så punktlig.
Arrogant ...
Lege: Svein Stiksrud SkrevetHadde time og var der 5 min før tiden. Har parkeringsbevis som bevis (11 min) Ventet nesten 1.5 time uten unnskyldning med trøtte barn fra barnehagen. Så gikk han bare med melding til sekretær. Han ropte meg opp på tiden. Utrolig arrogant holdning. Det ble med dette forsøket og skifter på fastlege.
Effektiv og grei lege
Lege: Svein Stiksrud SkrevetKona trengte fastlege, og jeg ville bruke samme legesenter som meg og sønnenn.
Ingen kvinnelig lege var ledig, men vi forsøkte Stiksrud.
Et godt valg, enkel og grei konsultasjon, tester og EKG gikk rimelig raskt unna, prøvesvarene var ganske raske.
Han er nå fastlegen til kona, da hun syntes han er hyggelig og tillitsvekkende.
Har brukt ham selv et par ganger, når fastlegen min ikke har vært tilgjengelig.
Anbefales.