Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
God lege... Lytter, og har bra kompetanse
Lege: Morten Øwre SkrevetGod lege... Lytter, og har bra kompetanse, samt mild og hyggelig.
Han har nok mange pasienter, men jeg har hatt ham som fastlege siden 2001, har tatt med junior som er 8 1/2, og han taklet poden på en utmerket måte,
Han er nå fastlegen til Jr.
Vil fortsette å bruke ham i årene fremover..
Jeg kjenner meg ikke igjen i besskrivelsen som er negativ på denne siden, da lurer jeg på om vedkommende bør ta en selvransakelse med seg selv...
Min beste legeopplevelse
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetJeg har hatt JS som lege helt siden han startet på Frogner, før fastlegeordningen kom i gang. Aldri lenge å vente på time, lydhør og velmenende. Godt vi er forskjellige, min datter var enig i arrogansen, men for meg har det ikke vært noe problem. Jeg føler at vi er på bølgelengde. Kan hende noen bør gå i seg sjøl og spørre om hvorfor de tror han opptrer arrogant.
Ikke en god lege
Lege: Morten Øwre SkrevetArrogant og hoven. Fremstår som en likegydlig lege med dårlig kompetanse. Har aldri fått et ordentlig svar på mine forholdsvis enkle henvendelser og svarer meg på en ganske ufin måte. Dårlig service på legekontoret generelt. Svært skuffet.
En bra fastlege
Lege: Andreas Fismen SkrevetAndreas Fismen har vært min fastlege i mange år, og jeg opplever å bli tatt på alvor både i forhold til fysiske plager og kronisk psykisk sykdom.
Jeg har en lege jeg kan samarbeide med over tid; en som kjenner meg godt og ikke pakker inn sannheten.
Når han ikke vet svaret, sier han det. Han kan også si ting som "Dette er jeg ikke så inne på, så dette må jeg sette meg grundigere inn i først. Så kommer jeg tilbake til deg"
Også jeg er en pasient som flyttet et stykke unna, men det skal enormt mye til før jeg nå bytter lege.Ulempen med å ha en populær lege som tar seg tid til pasienten, er at det ofte er lang ventetid. For enkelte kan han nok bli litt direkte; for meg er det å foretrekke.
Ved spørsmål og fornying av resepter via netttjenesten går det veldig raskt. Men ved behov om legeerklæring, blir det fort VELDIG dyrt dersom den som etterspør legerklæringen ikke spesifiserer at det er de som skal dekke kostnaden.
Jeg syns han er flink til å finne balansegangen mellom humor og alvor. Slik kan det for meg kjennes greit/hyggelig når det er snakk om å fikse småting, og trygt og støttende når det er snakk om mer alvorlige/pinlige ting som man som pasient evt. ikke takler så godt.
Summa summarum er Andreas Fismen etter min mening en stødig, pragmatisk og veldig god lege. Den lange pasientlisten tyder kanskje på at også andre mener det.
En bra lege
Lege: Andreas Fismen SkrevetAndreas Fismen har vært legen min i nesten 2 år nå og jeg er kjempe fornøyd.
Har hatt en del problemer psykisk, han har gjort alt han har kunne for å finne ut av problemene mine.
Har også flyttet ut av Oslo og bor en time med buss men fortsetter og gå til han.