Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Hemsk opplevelse
Lege: Lene Braastad SkrevetDenna legen var ikke optatt av meg og hun stillte en diagnos på noe helt annat en hva vi snakket om. Jeg gikk til legen på grunn av problemer med halsen og gikk derifra med en legerapport der det stod Mylagi vilket er muskelsmerter.
Hun var håpløs at få tag på og at snakka med. Inget intresse for meg eller hva jeg hade å si. Jeg prøvade maila henne efter møtet men utan svar.
Vil VIRKELIG ikke anbefalla denna legen.
Dyktig lege, anbefales
Lege: Georg Stang SkrevetHar hatt han som fastlege i snart to år. Får alltid time på dagen dersom det er akutt. Han tar seg god tid, er flink til å lytte og jeg føler at han tar problemene jeg kommer med på alvor. Skal også sies at han har den beste helsesektetæren jobbende hos seg. Alltid fornøyd når jeg går derfra.
Jeg liker ham
Lege: Morten Øwre SkrevetMen så er jeg også født og oppvokst på Frogner. Han er en typisk frognerlege. Funker for meg. Virker faglig sterk. Med 2200 pasienter i stallen, skjønner jeg at han har dårlig tid. Men jeg skal ikke bytte.
Arrogant, stressa
Lege: Morten Øwre SkrevetHadde akkurat en skikkelig dårlig legeopplevelse (legevaktording hos DinLege) etter laaaaaaang ventetid. Ble nærmest kastet på døra av Dr. Øwre når han konstaterte at det var ingen livstruende sykdom det var snakk om. Budskapet er en ting, men måten det kommunisreres på er helt uakseptabelt. Ingen drar til lege som tidsfordriv, og en slik oppførsel er ikke akkurat helbredende. DinLege er pengemaskin, flere ukers kø for å treffe "fastlege". Neiognei, jeg bytter i dag!
ikke godt nok
Lege: Georg Stang SkrevetHan er god til å slå opp i legemiddelboka og skriver resepter.
Har vært hos han gjentatte ganger med samme problem og siste gangen sa han at han skulle undersøke mer og ringe meg. Hørte aldri noe mer fra han, selv ikke etter flere purringer fra min side. Byttet lege