Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Anbefales ikke
Lege: Svein Stiksrud SkrevetDenne legen anbefales ikke. Svein Stiksrud lytter kun til seg selv, og avbryter gjerne. Etter noen konsultasjon har jeg heller valgt å rådføre meg med min bedriftslege ved behov for legehjelp.
Fornøyd
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetKunnskapsrik og effektiv lege. Stiller de rette spørsmålene og har så langt truffet på diagnose og behandling. Veldig greit med å være tilknyttet Din Lege og Aleris i underetagen. Da får en alltid en legetime ved akutt sykdom, god kapasitet på lab og mu lighet for røntgen etc på Aleris. Også apotek i samme bygg. Er du i tidsklemma og ønsker å bli frisk og tilbake på jobb kjappest mulig er JS eller en av de andre legene tilknyttet Din Lege å anbefale. Eneste problemet er selvsagt at det er mange som ønsker å ha JS som fastlege, så en må ofte vente litt på time - men da har en legevakten som alternativ (på Din Lege).
Fornøyd med legen men ikke kontoret forøvrig
Lege: Svein Stiksrud SkrevetDin lege har for mange pasienter i forhold til bemanningen på kontoret forøvrig. (Back office) lang ventetid på telefonen. E-Mail vedrørende timebestilling blir ikke besvart pga for lav bemanning
Lang ventetid på labratorieprøver og også i resepsjonen. For dårlig kvalitetskontroll av 24 timers blodtrykkmåler. Tre måleapparater har for min del ikke fungert.
Forøvrig er jeg fornøyd med Stiksrud vedgjørende tilgjengelighet når telefonen først blir besvart.
Pompøs
Lege: Morten Øwre SkrevetIkke videre godt inntrykk. Besserwisser og for mye fokus på datamaskinen og for lite fokus på/tid til pasienten. Snakker ovenfra og ned.Tar seg lett nær av ting. Anbefales ikke.
Superbra og tilstedeværende
Lege: Andreas Fismen SkrevetHar kun positive ting å si om Andreas Fismen. Alltid tilstede, tar meg seriøst og føler meg godt ivaretatt og fulgt opp. Tommel opp!!