Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

Viser lite forståelse for psykisk helse

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Jeg har gått til Trond siden 2017 og jeg blir virkelig ikke klok på han.
Han viser lite forståelse for psykisk helse. Jeg har måttet slåss for å bli forstått.
Jeg velger derfor å bruke egne penger privatlege istedenfor å gå til han, frem til jeg får ny lege (står på venteliste).

God oppfølging og effektiv

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Legen har mange pasienter, men når man er inne hos legen følges man godt opp. Henviser, har samtaler og utfører tester. Tar kontakt pr telefon uansett utfall av test så snart resultat er klart. Opplever at jeg blir tatt på alvor. Effektiviteten og ærligheten kan nok slik jeg også oppfattet det i starten oppleves som at han ikke har omsorg. Men etter flere år som hans pasient er jeg svært fornøyd med omsorg, oppfølging og at legetilbudet er tilgjengelig ved behov.

Kunnskapsrik med rask respons

Lege: Aslak Holtestaul Skrevet

Har hatt Aslak som fastlege i 20 år. Han svarer som regel ila en dag på elektroniske henvendelser og er svært kunnskapsrik.

Fantastisk lege

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Tar alle symptomer alvorlig og følger opp. Har gått til han siden 2000 og alltid vært fornøyd. Fulgt meg personlig opp under vanskelige sykdomstilfeller. Grundig forklaring på hva symptomene betyr etc.

møtekommende

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Dr Faaberg er den første fastlegen jeg har hatt som tok meg på alvor, hørte på mine problemer og satt seg raskt inn i min situasjon. Jeg føler meg hørt og sett, samtidig som at han er raus med lege-praten, det er noe jeg trenger som har mye problemer med kroppen. De gangene jeg har små bekymringer blir jeg rolig av å prate med han, de gangene jeg opplever noe meget dårlig forstår han raskt at det er noe og vi fikser opp i det.

denne legen kan jeg fortelle alt til og han lar meg ta aktiv del i egen behandling.