Asker Legesenter AS

TORVVEIEN 12 C 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS

Bytt..

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Hadde ingen interesse for hva jeg hadde å fortelle han.. Avbrøt meg flere ganger og spurte om ting fra journalen i stedet.. Har ikke besøkt legesenteret han er en del av på noen år nå, og må si at det var lite koselig å være der nå i forhold til før.
Bytter etter 1 besøk.

Styrr unna

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Dette er en lege jeg er glad jeg aldri har hatt annet enn 2 ganger på legevakta, og et par ganger pga at han var fastlegen til min eks samboer... For noen uker siden var jeg på legevakta hvor han da hadde vakt og jeg følte jeg ble inntervjuet om helt unødige ting som hva jeg jobber med, osv... jeg fikk også slengt i tryne at jeg er unormalt ofte på legevakta (som er 1-2 ganger i året pga seinskader etter en ulykke) ikke en gang i løpet av den tiden tok han opp hva jeg egentlig kom innom med, som var en feil kombo med medisiner og min engstelse for at noe var veldig galt etter dette siden jeg ble veldig svimmel, trøtt og ekstremt kvalm... Så nei.. styrr unna!

super lege

Lege: Thor Odland Skrevet

En lege som er flink til å forklare, tar seg god tid, og har mye kunnskap. :)

Har fått et bedre inntrykk nå

Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen Skrevet

Etter å ha vært hos henne en del ganger i det siste, har kommunikasjonen blitt mye bedre og hun er både forståelsesfull og tar det jeg sier på alvor. Synes hun fremstår som sympatisk og hjelpsom .

Bytter han ut

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Fikk han etter at min forrige fastlege flyttet, første timen satt han bare og rettet og kommenterte journalen, la ut om alt det gale han mente tidligere lege hadde gjort.(Denne legen hadde jeg brukt i ca 15 år og var meget fornøyd med.) Fikk ikke hjelp med det jeg kom for. Neste time skulle medisin og annet gjennomgåes. Først 3 gangen kunne han høre på hva det var jeg trengte hjelp til. Synes han var arrogant og lite villig til å lytte. Sier takk og farvel.