Colosseumklinikken AS avd. Majorstua

Kontakt

Telefonnummer23 36 67 0023 36 67 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Sørkedalsveien 10 C 0369 Oslo
Vis kart
Colosseumklinikken AS avd. Majorstua holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(48)
48 vurderinger
Behandling
(37)
37 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(36)
36 vurderinger
Pris
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Colosseumklinikken AS avd. Majorstua

Helt fantastisk!

Tannlege: Merete Horn Larsen Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Merete har hjulpet meg med tannbehandling i sedasjon, og jeg kunne ikke funnet en bedre tannlege som både tar hensyn til min komplekse helsesituasjon og i tillegg er faglig dyktig, omsorgsfull, hyggelig og tilgjengelig. At jeg kan få sedasjon har gjort at jeg kan få den behandlingen jeg trenger, og jeg er utrolig takknemlig for det tilbudet. Anestesilegen hun jobber med er også utrolig dyktig, rolig og et godt menneske.
Jeg får alltid raskt svar på henvendelser, og de er flinke på å følge opp etter behandlingen også.
Jeg anbefaler Merete og teamet hennes på det aller varmeste. Jeg kunne ikke tenkt meg å gå til noen annen tannlege.

Svært dårlig kommunikasjon

Tannlege: Odd Langbach Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Etter å ha avbrutt behandlingen hos denne kjeveortopeden, kjente jeg en overraskende lettelse. Kompetansen hans har jeg ikke grunnlag for å uttale meg om, men kommunikasjonsevnen og den sosiale kompetansen er såpass lav at den bør nevnes.

Han lot meg ikke komme til orde, jeg måtte til slutt avbryte for å fortelle hvorfor jeg hadde bestilt time. Da hadde han snakket lenge i høyt tempo om behandling som ikke var relevant for meg. Deretter snakket han hurtig med stadig bruk av fagord, som gjorde det vanskelig å henge med. Med ett var timen over, jeg måtte ut, ikke særlig mye klokere enn da jeg kom.

Deretter brøt han med rutinene til Colosseumklinikken (jeg har hatt fast tannlege hos Stomapro, som nå har blitt en del av denne klinikken, i ti år og vært veldig fornøyd). Dette beklaget daglig leder av Colosseumklinikken på det sterkeste overfor meg, og bekreftet at slikt absolutt ikke skulle skje. Så det la jeg bak meg.

Overraskelsen var derfor stor da jeg møtte opp til neste time, etter flere uke, og ble irettesatt av Langbach. Han sto fast på at hadde rett til å handle akkurat som han ville. Jeg har aldri før opplevd å bli snakket ned til, som om jeg befant meg lavere på en statusstige, av en tannlege/kjeveortoped. Men han ser seg selv tydeligvis hevet over både pasientene og sine egne ledere.

Det finnes utrolig mange kjeveortopeder i Oslo, som både er faglig dyktige og med en normal sosial kompetanse.
Så hvorfor skal man velge en som behandler deg nedlatende?

Til slutt vil jeg igjen nevne at jeg generelt ellers er veldig fornøyd med Colosseumklinikken.

Dyktig, omsorgsfull og morsom!

Tannlege: Per Kristian Elvestad Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har seriøs tannlegeskrekk, og hadde defor ikke vært hos tannlegen på nesten 15 år.
Så skjedde det som måtte skje. Tannverk fra helvete.

Men, denne mannen reddet meg. Han er meget opptatt av at jeg som hans pasient skal ha det så bra som mulig. Han sparer ikke på smertelindrende, og sjekker flere ganger underveis om det går bra med meg.

Det føles helt merkelig å skrive dette, etter så mange år med total angst for alt som har med tenner å gjøre- men, jeg tror rett og slett han er på god vei til å kurere skrekken min.

Han er alltid blid, og har i tillegg helt utrolig herlig latter. Veldig smittende og stemningen blir litt lettere. Jeg opplever at han jobber raskt og effektivt, uten å stresse.

Anbefaler tannlege Per Kristian Elvestad på det varmeste!

Empatisk, trygg og profesjonell

Tannlege: Hanne Kleven Ingstad Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Hadde utsatt kirurgisk fjerning av visdomstann i flere år, men etter å ha fått gjentatte omganger med perikoronitt fant jeg ut at noe måtte gjøres. Etter å ha kviet meg i svært lang tid for å ta kontakt, ba jeg Colossueumtannlegene på Majorstua sette meg opp på den første timen de hadde tilgjengelig. Årsaken til at jeg valgte nettopp disse var at de hadde en kjevekirurg til å gjøre oppgaven, i stedet for en "vanlig" tannlege - denne kirurgen var Hanne, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan hun gjorde sakene sine.

Tannen satt så vanskelig til at den måtte kløyves, og bores i - men på tross av dette varte inngrepet kun i drøye 20 minutter. I etterkant følte jeg verken smerte eller fikk noen nevneverdig hevelse som det var advart om. Jeg priser meg nå lykkelig over at tannen er ute, og at kirurger som Hanne finnes for tannlege-nervevrak som meg. Hun har virkelig endret min tidligere angst knyttet til kirurgiske inngrep, og jeg håper både meg selv og andre vil få glede av hennes ekspertise i fremtiden.

Utrolig dyktig

Tannlege: Peter Aleksander Müller Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Müller var utrolig flink og fikk meg til å slappe av på tross av tannlegeskrekken. Fikk også et utrolig flott estetisk resultat etter behandling hos han. Anbefales :)