Husebyskogen Medisinske Senter

Sørkedalsveien 150 A 0754 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter

Lyttende og flink

Lege: Jostein Berntsen Skrevet

Fastlege som hjelper med det han kan og henviser hvis det er behov for det. Pragmatisk og hjelpsom på samme tid. Veldig fornøyd!

Verste legen jeg har møtt.

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet

Holdt lenge med ett møte med han. Satt å så i pc skjermen hele tia, enda klarte han ikke å finne ut at jeg har atopisk eksem og har brukt kremer mot dette i 20 år. Fikk ingen resept, men beskjed om at livet består av "vondter" og plager og dette må man leve med.

Dyktig, profesjonell og omsorgsfull

Lege: Lena Belstad Skrevet

Hun har vært min fastlege i flere år. Hun gjør grundige undersøkelser når det er nødvendig, samtidig er hun målrettet og bruker passe med tid i timen. Jeg opplever å bli sett, respektert og godt ivaretatt av henne. Det føles trygt å ha henne som fastlege.

Det holdt med det første møtet

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet

Legen var mer opptatt av å fortelle om hvor dårlig han tjente, han måtte derfor pendle til Finnmark annenhver uke og jobbe der også fikk jeg vite!

Han hadde heller ingen erfaring med min sykdom, jeg kunne derfor ikke forvente mer hjelp til å utrede videre.

Pga hans pendling var han helle ikke sikker på om han var den rette legen for meg.

Et bortkastet legebytte!

Forståelsesfull og faglig dyktig

Lege: Kristine Selmer Solbakken Skrevet

Jeg har hatt Dr.Solbakken som fastlege i et år nå. Jeg er veldig fornøyd, hun er forståelsesfull, meget effektiv, faglig dyktig, lytter og følger opp. Venter aldri, hun henter på klokkeslettet. Anbefales.