Husebyskogen Medisinske Senter

Sørkedalsveien 150 A 0754 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter

Dyktig og effektiv

Lege: Kristine Selmer Solbakken Skrevet

Solbakken er en meget dyktig og effektiv lege som følger opp pasientene på en god måte. Har aldri måttet sitte lenge å vente på min time. anbefales!

Kald, og overhode ikke imøtekommende.

Lege: Kristine Selmer Solbakken Skrevet

Hverken barn eller samboer ble møtt på en måte som forventes. Vi ønsket ikke å ha mer med dette senteret å gjøre etter første besøk. Dette gjorde jeg svært tydelig til sekretæren som jeg snakket med.
Allikevel ble barn og samboer satt opp på ny time. Timen ble avbestilt, men enda en ny time ble registrert av legen. Denne fikk vi ikke varsel om, før det lå en betalingspåminnelse med ekstra gebyr i posten. Timen til barnet (5 mnd.) lot seg ikke avbestille på nette.
Jeg ba om å få snakke med behandeler, men det fikk jeg ikke. Det har heller ikke vært forsøk på å ta kontakt med meg, som var en opprørt pårørende.
Poenget er, her er det pengene og ikke pasientene som er de viktigset. Det var min erfaring. Håper andre har bedre erfaringer.

Dyktig og meget effektiv

Lege: Lena Belstad Skrevet

Dr. Lena Belstad har vært min fastlege i 6-7 år. I løpet av disse årene har jeg vært igjennom utredning og behandling i psykiatrien, en prosess hun til dels har koordinert og vært til uvurderlig hjelp i. Det har således vært mange konsultasjoner, i perioder 2 ganger pr mnd.

Jeg har i disse årene blitt godt ivaretatt. Hun har meget gode kommunikative evner, er flink til å lytte, faglig dyktig og i tillegg empatisk og alltid vennlig og imøtekommende. Hun har mye å gjøre, men tar seg likevel tilstrekkelig tid. Ved behov for kontakt mellom konsultasjoner og for beskjeder får jeg alltid rask respons og svar ved å foreta henvendelser via Pasientsky.

I forbindelse med henvisninger til og kontakt med behandlingsapparatet, med NAV, skrive og effektuere attester, uttalelser o.l har hun vært svært strukturert og effektiv.

Beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Kristine Selmer Solbakken Skrevet

Hun er god til å lytte og tar det jeg sier på alvor.Hun er effektiv og hyggelig på samme tid. Hun er også hyggelig og flink med barn. Anbefales!

Liten tid til konsultasjoner

Lege: Lena Belstad Skrevet

Hun har liten tid til å snakke med pasientene Grunnen kan være ut hun har for mange pasienter. Konsultasjonene er som oftest forsinket og preget av å ta igjen tapt tid. Hun bør justere listen med pasienter som står bedre i forhold til kapasiteten.