Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Dyktig og tilgjengelig
Lege: Michael Ballke SkrevetBalke hører på dine meninger, og tilrettelegger så godt han kan. Synes det er fint at jeg som pasient får luftet mine forslag uten å bli møtt av negative svar, og føler meg hørt når jeg sier hvordan behandlings metode jeg ønsker. Har vært pasient her i 6 måneder, og føler allerede stor tillit til Dr. Balke.
Jeg har hatt problemer med stoffskifte, fordøyelse, bronkitt og astma.
Anbefales ikke
Lege: Michael Ballke SkrevetHan virker interessert og tar seg god tid til å begynne med, men følger ikke opp med prøver osv. Humørsyk. Glemmer mye fra gang til gang. Setter seg ikke inn i hele sykdomsbildet. Konsentrerer seg rundt det han mener han kan, nevrologi, uten å bry seg om andre diagnoser.
Uproft legesenter
Lege: Michael Ballke SkrevetBalke er hyggelig, men jeg valgte Landstad legesenter pga de hadde flest ledige plasser, og jeg antok at de da også hadde best tid til pasientene. Det var feil.
Noen opplevelser:
1: Ble henvist videre til spesialist, men fikk avslag fra spesialisten grunnet feil i søknaden (som legen sendte).
2: Møtt opp til time for sprøyte, men avvist grunnet underbemanning på kontoret, ingen varsel, ingen unnskyldning.
Dyktig lege
Lege: Michael Ballke SkrevetFantastisk lege- Bruker god tid, allikevel kommer en inn til tida. Kunnskapsrik og sørger alltid for god behandling.
Beste norske fastegen jeg har vært borti
Lege: Hans Jacob Gravdal SkrevetHans Jacob Gravdal gir inntrykket av at han tar meg på alvor og han er hyggelig. Jeg er glad han er min fastlege.