Best Helse Allmennleger

Telefonnummer 987 02 359 987 02 3 ...
Kongsveien 104 1177 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Best Helse Allmennleger

Svært dyktig og hyggelig lege.

Lege: Erik Aagaard Skrevet

Erik er svært faglig dyktig og holder seg alltid oppdatert på ny forskning. Han har en helhetlig tilnærming til helse og har god kunnskap om psykisk helse, såvel som fysisk. Som pasient føler man seg sett og ivaretatt.

Dyktig lege som har for liten tid til sine fastpasienter

Lege: Ola Sand Skrevet

I mer enn 25 år har jeg vært meget fornøyd med Ola. Nå virker det som om han ikke kan/vil bruke tid til å gjennomgå med en tilbakemeldinger fra røntgeninstitutter og til å diskutere problemløsninger. Det hender oftere og oftere at man eller jeg blir avspist med diagnose og/eller terapi fra sykepleierne.

Ola er effektiv mht sykmelding og fornyelse av resepter. Beskjedene etter lab-/røntgenundersøkelser kommer raskt, men er for overfladiske.

Jeg savner å kunne kommunisere med legen eller legekontoret per e-post.

Det er altfor lang ventetid for å komme til Ola. Det ville være en fordel om helsekontoret kunne tilby legetimer etter kl 15. Kanskje flere leger kunne være med på en slags "patient sharing"?

Tillits skapende, lyttende,løsningsfokusert og har lun og god humor

Lege: Erik Aagaard Skrevet

Familie legen gjennom 25 år som oppriktig bryr seg og fokuserer på riktige løsninger.En stor kapasitet og til tider veldig viktig brikke i livet. Faglig, dyktig medmenneskelig Erik.

Dyktig, trygg, høy kompetanse

Lege: Ola Sand Skrevet

Har hatt dr Sand som fastlege i mange år. Han er vennlig, empatisk og har en svært høy faglig kompetanse. Videre syns jeg han er tydelig, god på øyekontakt og humoristisk - når det passer seg. Jeg opplever at han tar meg på alvor og stort sett tar seg tid til meg. Han er ingen "gråteskulder", men gir konstruktive gode råd, og henviser videre uten omsvøp når det er nødvendig. Han er populær og kan tidvis oppleves som noe kort, spesielt i avslutningen av konsultasjon. Jeg føler meg likevel godt ivaretatt og har stor tillit til ham.

Litt ordknapp, ikke så flink med barn

Lege: Rune Aakvik Skrevet

Dr Aakvik er ikke verken min eller min families fastlege, men vi har alle ved flere anledninger vært hos ham når fastleger ikke har vært tilgjengelig. Gjennomgående er det slik at han er ok imøtekommende, men ser deg sjelden i øynene, og er ordknapp og litt vanskelig å kommunisere med. Man føler liksom at man må draaaa informasjon ut av ham, og selv spørre og grave for å få den informasjonen man trenger ifht tiltak, medisin, hva man kan forvente videre osv. Han kommuniserer også gjennomgående klønete og dårlig med barn. Det hender han prøver (har blant annet noen lekefigurer han ved en anledning forsøkte å kommunisere med mitt barn gjennom), men han virker usikker, ukomfortabel, og ender med å ignorere barnet, og det barnet sier og spør om. Sikkert ingen dårlig lege, men trenger kanskje litt veiledning og trening, særlig ifht kommunikasjon med (små) barn.