Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Meget godt inntrykk
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetEn lege som gir et meget tillitvekkende inntrykk. Grundig og skikkelig på alle vis. Henne kan jeg trygt anbefale.
Fantastisk lege
Lege: Malin Aasprong Holberg SkrevetTar deg på alvor og hører på hva du har å si. Sender deg videre om nødvendig. Ikke noe å klage på her :-)
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetFår bestandig god hjelp til det jeg er der for. Henviser når det trengs. Blir tatt seriøst også ved mindre plager. Trenger ikke være alvorlig syk for å få bli tatt seriøst. Hyggelig er han også!
Meget fornøyd med Dr. Løvli
Lege: Ole Christen Løvli SkrevetJeg er meget fornøyd med Dr. Løvli som har vært fastlegen til meg og mine barn i mange år. Dyktig og tar pasientene sine på alvor. Sms systemet på Risvollan legesenter er genial, man får bestilt/ endre time uten å stå i telefonkø.
Overhode ikke fornøyd.
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetHan lytter, men bagatelliserer alt. Og i følge han er man aldri syk. Syns han burde følge opp pasientene mere. Kviet meg skikkelig for å bestille time til han. Delvis pågrunn av de snipete og sure damene i skranken..
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?