Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Dyktig og lyttende fastlege
Lege: Stein Kristian Lereim SkrevetHar kun hatt dr. Lereim i kort tid, men har vært der flere ganger og er svært fornøyd med han og senteret i sin helhet. Forståelsesfull og interessert i din problemstilling/sykdom. Stort pluss for kort ventetid og mulighet for bestilling av time via app/sms, har fått time på dagen alle gangene jeg har vært der. Anbefales på det sterkeste.
ikke anbefales
Lege: Ole Christen Løvli SkrevetKan ikke anbefale denne legen. Han er litt darlig med sin komunikasjon. Jeg hadde han i 2 år. og det som kom til slutt at det var meg som måtte kommer med forslar hvordan kan mine sympomene behandles. Han virker som uerfart.
Veldig fornøyd
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetVeldig fornøyd, han lytter til deg , tar seg god tid og sjekker ut hva det kan være.
Henviser videre ved behov.
Holder tiden, men dårlig på kommunikasjon
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetDahlberg arvet meg og 1200 andre pasienter da min forrige fastlege som gikk av med pensjon. I begynnelsen hadde han store problemer med tidsplanen, men det går bedre nå. Derimot har han blitt dårligere til å lytte og dårligere til å forklare. Virker som om fokus på tidsskjemaet har tatt overhånd.
Hyggelig og rask, men dårlig lytter
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetHar hatt Dahlberg som fastlege i 3 år og benyttet han ofte. Tidligere hadde han ofte problemer med å holde timeplanen, men har nå blitt mye bedre på dette. For å oppnå dette bruker han minimalt med tid på å kommunisere med pasienten. Føler jeg ville ha vært bedre tjent med en fastlege som hadde mer tid til hver pasient mot høyere betaling. Et alternativ er å benytte legetjenester online som supplement.