Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Kunnskapsrik og interessert
Lege: Georg Stang SkrevetHyggelig og kunnskapsrik. Bruker tid som er satt av til meg. Stresser ikke. Beste totalopplevelsen av fastlegene jeg har hatt.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Svein Stiksrud SkrevetVært pasient i over 20 år. Dyktig, lyttende og løsningsorientert. God på tilbakemeldinger. En meget dyktig fastlege.
Aldri igjen
Lege: Lene Braastad SkrevetFaglig svak. Lytter ikke. Ubehagelig følelse å sitte foran kald lege. Bruker lang tid på ingenting. Alltid forsinket. Jeg hadde en sykdom fra før og sier hva som hjelp meg før.. fikk jeg tilbud om antidepressive. Hun kan ikke enkelte ting og spørrer ikke spørsmålene som tilhører sykdommen. Bare masse tulle spørsmål. Skal aldri gå ditt igjen.
Fantastisk lege
Lege: Svein Stiksrud SkrevetHar gått hos han i 20 år, har full tillit til hans kompetense som lege!!
Får håpe det kan bli 20 nye år🤩🤩
En flink og god fastlege.
Lege: Svein Stiksrud SkrevetSvein Stiksrud er en fastlege man kan ha tiltro til. Han lytter til hvilke symptomer og plager man har, og undersøker grundig, gjerne med blodprøver, og andre laboratorium undersøkelser om dette er nødvendig. Eller også henvisning til spesialist. Han er en erfaren lege med mange år i bransjen, og benyttes av mange pasienter. Kommer nok neppe til å bytte fastlege, så lenge han praktiser.