Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
God og tilgjengelig i en akuttsituasjon
Lege: Rebekka Sperling SkrevetKontaktet fastlegekontoret ifm akutt blodtrykksfall etter 4 dose coronavaksine natt til 3 august.
Fikk tett oppfølging de følgende dagene av doktor Rebekka Sperling som var på jobb:):)
Fantastisk lege
Lege: Morten Øwre SkrevetJeg har hatt Dr. Øwre som fastlege i hvertfall 16 år. Han er genuint engasjert i mitt velbefinnende og er nøye i utredning. Veldig god oppfølging, og han holder seg tilsynelatende faglig oppdatert. Han er flink til å kjenne sine egne begrensinger og henviser videre til aktuell spesialist.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Andreas Fismen SkrevetHjelp når man trenger det. Rask videre henvisning hvis nødvendig. Ikke legen for småsnakk heldigvis !!!
Flink og hyggelig fyr
Lege: Niels Erik Landmark Skrevetkort ventetid. alltid oppdatert på tidligere hendinger.
God virkelighetsforståelse og bra råd. sender deg videre til spesialist når det trengs.
Lite lyttende og avfeiende
Lege: Georg Stang SkrevetJeg fikk følelse av å nærmest være til kjedsomhet og ble bagatellisert ut ifra min problemstilling.
Han klarer virkelig å fremkalle alt utenom forståelse og omsorg. Likner på å føle seg dum kan man si . Jeg fikk min henvisning som jeg kom for . Og ble påminnet om at jeg heller holder meg til min fastlege neste gang , selvom det fordrer lenger ventetid . Jeg har nå fått vite ut ifra den henviste MR undersøkelsen at det var noe galt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?