Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

Den beste legen ever!

Lege: Niels Erik Landmark Skrevet

Landmark er en lege som kan faget sitt, og som tør å si i fra! God service og lite bryåkratisk. Flink til å lytte

STYR UNNA!!

Lege: Morten Øwre Skrevet

Får ikke beskrevet uten å legge ut i alt som har skjedd og blitt gjort, forruten STYR UNNA!
Ser på han som arrogant, lite vilje til å lytte, han klarer ikke se personen som et eget individ og at folk er forskjellige, sykt varierende humør og da mye dårlig humør!, gjør antagelser uten¨å faktisk ha snakket ut med pasienten. Nei, som sagt, styr unna!

Det gikk for fort

Lege: Andreas Fismen Skrevet

Følte at han ikke viste nok interesse med derpå følgende resultater.
Jeg skaffet meg en ny fastlege.... !

So close..

Lege: Georg Stang Skrevet

Anser Stang som en hyggelig, imøtekommende lege.. nei, mener en imøtekommende "kompis av pappa", mye mer enn en lege. Veldig interessert i å prate om kompisting, og kanskje ikke så mye om problemene jeg kom til ham for.
Etter en forholdsvis kraftig allergisk reaksjon på noe jeg (enda ikke) vet hva er, tok vi et fullt panel for å teste for allergener. Fikk aldri noe svar på denne, selv etter purringer.. uproft :/
Virker også som resepsjonisten gjør det meste for ham, og holder klinikken sammen.

Ufyselig lege!

Lege: Niels Erik Landmark Skrevet

Måtte finne meg en ny fastlege etter at jeg var blitt listepasienten til denne legen da min tidligere kvinnelige fastlege sluttet ved senteret. Dette var en lege som ikke var interessert i å videreføre behandlingsopplegg som jeg allerede hadde hatt god effekt av i mange år, det endte med stor fortvilelse for min del å måtte "krangle" med legen.
Faktisk fikk han meg til å gråte, og jeg gikk fra legekontoret i protest. Grusomt å oppleve en lege hvor makten var på hans side, og ikke i "samråd" med pasienten.