Tåsenklinikken

Kaj Munks vei 41 0876 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken

"Jeg skal til Otto"

Lege: Otto Sandsdalen Romfo Skrevet

Jeg har gjort litt av hvert hos Tåsenklinikken og Otto de siste årene og alltid følt meg godt ivaretatt. Han er alltid profesjonell, positiv, ærlig og hyggelig og og det er ikke uten grunn at alle samtaler med Otto går på fornavn. Det eneste man kan trekke noe som helst på er at det ved timebestilling kan ta i overkant langt tid før det er åpent i kalenderen hans, spesielt i influensatider, men det er vel noe man må regne med når man er så heldig å kunne gå til en av byens mest populære fastleger. Dette kan jo faktisk være et ganske stort minus om det skulle haste, men jeg har samtidig en gang opplevd å få snike litt i køen ved et hastetilfelle. Det har blitt uhyre lett å skifte fastlege, men jeg har vært pasient hos Otto i snart åtte år og har ingen planer om å bytte, noe som strengt tatt sier mer enn noen stjernerangering.

Beste som finns! :)

Lege: Otto Sandsdalen Romfo Skrevet

Otto han e nu en knall kar :) Hatt han som lege i mange mange år, alltid hyggelig, klapp på skuldra, godt humør, empatisk og du får den hjelpa som trengs :) Det må sies at damene på Tåsenklinikken også er koselige,hjelpsomme og ringer deg tilbake om det er noe du lurer på :)

Dyktig

Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas Skrevet

Tar pasienter på alvor! (flere i familien er pasienter hos M-K)

Suveren!

Lege: Tore Lenngren Skrevet

Jeg har dr. Lenngren som bedriftslege. Han er grundig og nøye! Forklarer godt. Undervurderer ikke pasientens evne til å forstå indremedisinske kasus! Alltid i godt humør! Og en god lytter! Den beste legen jeg har hatt!

Våken og interessert

Lege: Otto Sandsdalen Romfo Skrevet

Han har godt humør ,lytter til hva du har å si.
Han følger opp og er flink til å henvise ved behov.
Jeg føler meg vell ivaretatt.