Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Pålitelig
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetGod fastlege. Alltid tilgjengelig, får hjelp når jeg trenger den.
Det er bra parkering og hyggelig personell
Beste legen jeg har hatt
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetHerulf er den beste legen jeg har hatt. Tidligere har jeg unngått å snakke med leger, og ikke turt å bestille time på grunn av legeskrekk. Nå er jeg veldig komfortabel hos legen, bestiller time om jeg har enkle spørsmål og føler meg alltid godt ivaretatt.
Han kan absolutt være direkte og effektiv, men genuint opptatt av å hjelpe pasientene sine. Han strekker seg langt for å sikre at du får den hjelpen akkurat du trenger, og er full av omsorg. Absolutt en fantastisk lege jeg vil anbefale til alle. Både for psyisk og fysisk sykdom.
Uempatisk og slurvete
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetHar ikke et godt inntrykk av denne legen, etter å ha vært hos henne flere ganger. Hun har veldig dårlig tid, og avbryter mye. Jeg opplever at hun ikke tar seg tid til å høre på pasienten, og derfor er det en utfordring å få den hjelpen jeg trenger.
Hun er veldig direkte, som i noen tilfeller er fint, men som i andre kan virke skremmende. I flere situasjoner har jeg opplevd henne som uempatisk. De gangene jeg har hatt time hos henne, har hun vært i dårlig humør.
Hun er ofte presis og i rute.
Tillitsfull og støttende
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetHadde henne som lege i en vanskelig periode der jeg trengte ekstra støtte. Hun både satte av ekstra tid, og strakk seg langt for å hjelpe, til tross for hvor dårlig tid fastleger har om dagen.
Trygg og god
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetAnette er en kjempegod lege. Hos henne får jeg alltid hjelp og hun strekker seg langt for å hjelpe - enten hun hjelper selv eller formidler hjelp fra andre.