Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Trygg, vennlig og imøtekommende
Lege: Anne Aalgaard SkrevetUtrolig varmt og godt menneske.
Føler meg utrolig godt ivaretatt og hun hjelper med absolutt alle spørsmål, og kommer med ekstra råd og hjelp slik at du kan få det best mulig.
Anbefales på det sterkeste.
Digger denne dama!
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetHar hatt Kathleen som fastlege i et par år nå, og jeg elsker henne! Hun er dyktig, kunnskapsrik og informerende. Ærlig og direkte, akkurat slik jeg foretrekker. Er du en svak og sår sjel, og ikke helt takler klare og tydelige tilbakemeldinger som kanskje ikke alltid er i ditt favør, er hun nok kanskje ikke legen for deg. Dersom du derimot foretrekker ærlighet, humor, og en direkte tone, vil jeg absolutt anbefale Kathleen! Kathleen og jeg har hatt et godt samarbeid gjennom den tiden jeg har vært student og på besøk hos henne.
Middels
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetMin opplevelse er på middels, ved fysisk sykdom er det god hjelp ja, men lite ved psykisk. Opplevde at tiden er knapp ved timene, og var i en veldig sårbar sted i livet, følte meg overkjørt når jeg sårt ba om hjelp.
trivelig men utilgjengelig
Lege: Brynjar Saunes Bye SkrevetBrynjar er en utrolig trivelig person, og kommer med gode anbefalinger. Men han er dessverre veldig mye borte, og kansellerer timer på kort varsel. Itillegg bruker han evigheter på å sende henvisninger osv.
Professional enough
Lege: Anne Aalgaard SkrevetI am always sure she will be there for me. She always take her time to help me. professional enough to realize what is the problem.