Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

Helt suveren

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Min fastlege i mange år. Meget dyktig og hører på hva man har å si . Ikke noe snikk snakk her, men veldig omsorgsfull allikevel. Glad han er min fastlege.

Ok fastlege

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Svein Stiksrud er en god og fast lege, som kanskje trenger litt overtalelse, men vil hjelpe, også med henvisninger. Desverre brøt vår kommunikasjon til sist sammen.

Stiksrud er ikke legen du velger hvis du trenger dokumentasjon til nav (ta dette på alvor) - men trenger du bare en god fastlege, er han et ganske godt valg.

Trygg, faglig dyktig, tar pasienten på alvor

Lege: Andreas Fismen Skrevet

Har hatt Fismen som fastlege siden tidlig på 2000-tallet. Han er både min lege og mine barns fastlege.
Opplever alltid å bli tatt på alvor, og han er alltid ærlig når han mener at hans ekspertise ikke holder. Da spør han kolleger eller henviser til spesialist.
Tar heller en blodprøve for mye for å eliminere mistanke om sykdom.

Dyktig lege og veldrevet legekontor

Lege: Niels Erik Landmark Skrevet

Jeg har hatt Landmark som lege i mange år, og har satt stor pris på det. Dyktig lege, og jeg har følt meg godt ivaretatt som pasient. Lett å få time på relativt kort varsel ved behov. Veldrevet stort legekontor, med stor stab, eget laboratorium, velfungerende legevaktordning og topp service i alle ledd. Anbefales.

Unødvendig frekk og uprofesjonell

Lege: Georg Stang Skrevet

Jeg opplever å ikke bli hørt eller sett hos denne legen. Vanskelig å ta opp temaer utenfor somatiske plager da han ikke viser noe intresse eller omsorg for pasienten sin. Jeg har hatt flere dårlige opplevelser med han og kommer til å bytte fastlege så fort som muligt. Han er sikkert kliniskt dyktig men utenfor det kan absolutt ikke anbefale.