Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Effektiv og profesjonell
Lege: Svein Stiksrud SkrevetDr. Stiksrud er en utrolig kunnskapsrik og dyktig lege. Han er effektiv og direkte, men også grundig ved konsulasjon.
Sikker
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetTydelig, god oppfølging. Gode diagnoser. Undersøker etter boka. Åpen for flere muligheter. Passelig stram i tilbakemeldinger. Sånn skal det være.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetVeldig betryggende å ha Landmark som fastlege. Tar seg alltid god tid og er nøye. Gjør grundige undersøkelser og lytter godt etter
Tryg og hyggelig
Lege: Andreas Fismen SkrevetLedige timer, responderer på mail i løpet av 1-2 timer, dyktig faglig! Løser problemer, lytter, gir gode råd
Av den gamle legetypen
Lege: Andreas Fismen SkrevetIkke direkte nøye denne legen da jeg fikk en diagnose som tilhørte en annen pasient. Heldigvis så fikk jeg riktig diagnose av min fastlege etter et par uker hvor jeg da også sa i fra om hva jeg hadde blitt fortalt av denne legen.
Jeg føler nok han tilhører den gamle type lege hvor du som pasient blir patronisert fordi du ikke er lege selv og er kronisk syk som ofte må til legen.
Sikkert koselig mann privat og leger kan vel alle ta feil i blant når de har så altfor mange pasienter.