Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Arrogant og uhøflig
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetJeg opplevde denne legen som lite interessert, arrogant og til dels frekk. Legen viste ingen vilje til å lytte eller undersøke problemet og virket mest opptatt av å bli ferdig. Timen var preget av likegyldighet, og jeg følte sett ned på og lite respektert.
Når jeg leser de svært positive anmeldelsene denne legen har fått, er jeg overbevist om at mange av dem er fra eldre pasienter med enklere behov og lavere forventninger til kommunikasjon, og oppfølging. For yngre pasienter som ønsker å bli tatt på alvor og få hjelp til langvarige plager, oppleves denne legen etter min mening som lite egnet.
Jeg følte meg ikke sett, ikke hørt og på ingen måte tatt på alvor som pasient. Jeg gikk fra timen både frustrert og oppriktig lei meg. Det er vondt å søke hjelp, bli møtt med likegyldighet og bli avvist på den måten. Dette var en konsultasjon som ikke holdt faglig eller menneskelig mål.
Nedverdigende opplevelse
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetHadde time hos Dr. Kopperud, med behov for et par dager sykemelding fra min fysisk krevende jobb, ifb. med nylig oppstått sykdom. Jeg ble møtt med mistro, og anklaget for å sluntre unna jobb.
Dr. Kopperud var fullstendig uinteressert i å høre om mine symptomer eller sykdomshistorie – aldri før har jeg opplevd en så komplett ignoranse og overkjøring i helsevesenet (et helsevesen jeg i grunn er svært takknemlig for og for øvrig har mange flotte erfaringer med). Dr. Kopperud fremsto forutbestemt og nedverdigende, og viste ingen forståelse for manglende muligheter for tilrettelegging i fysisk krevende jobber.
Flere ganger i løpet av i timen knakk jeg – som aldri før har "mistet maska" i slike sammenhenger – sammen i gråt av legens kommentarer og anklager.
Dr. Kopperud fremstår kunnskapsrik faglig sett, så det er synd at hun velger å møte pasienter slik.
Gleder meg til å bytte fastlege
Lege: Hanna Pederstad SkrevetDe gangene jeg har hatt behov for lege, har jeg dratt rett til privat lege enn å dra til Hanna. Fordi jeg vet at hun ikke vil ta meg seriøst og gi meg den hjelpen jeg trenger. Jeg er aldri syk nok for henne, og blir alltid fortalt å se det an. Dårlig oppfølging også. Fikk såvidt snakket ferdig før hun avbrøt med med noe som det virket som hun allerede hadde bestemt seg for å si før jeg kom inn døren. Anbefales virkelig ikke, verken med psykiske eller fysiske problemer.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Anne Aalgaard SkrevetJeg har veldig god erfaring med Anne som fastlege i studenttiden, og det er trist å måtte bytte etter endt studietid.
Anne er varm og empatisk. Hun har tid til pasientene sine, noe som fører til at det ofte er forsinkelser. Men jeg føler at det er verdt det når hun tar seg god tid med meg også.
Hun har god kunnskap om utfordringer som studenter sliter med, også psykiske vansker. Jeg var hos henne mye i en periode der ting var vanskelig, og opplevde at jeg fikk veldig god oppfølging. Anbefales!
Fantastisk lege
Lege: Hanna Pederstad SkrevetHanna er en person som alltid lytter og tar seg tid. Hun er omsorgsfull og tålmodig. Opplever at hun lar meg komme med mine tanker og innspill og føler alltid konsultasjonen er et samarbeid. Aldri vært så fornøyd med fastlegen min som med Hanna! Anbefales.