Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Grundig og imøtekommende
Lege: Anne Aalgaard SkrevetOpplevde Anne som svært grundig, dyktig og imøtekommende. Tok meg mellom pasienter samme dag som jeg kontaktet henne. Veldig fin opplevelse og bli hørt og tatt på alvor!
Faglig sterk og empatisk
Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås SkrevetSara er den beste fastlegen jeg har hatt - anbefaler henne til alle. At hun ikke har hatt de beste vikarene kan ikke hun klandres for. Jeg føler meg alltid ivaretatt når jeg er hos henne. Hun er faglig veldig sterk, men kjenner også sin begrensning og konfererer med andre leger der hun er usikker - noe jeg ser på som et stort tillitstegn! Skråsikre leger er farlige leger. Skulle ønske jeg kunne ha Sara som fastlege også etter studielivet.
Beste fastlegen jeg har hatt!
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetHerulf er den første legen som har tatt meg på alvor når jeg har kommet med psykiske og fysiske plager, men spesielt psykisk. Når jeg kom til han med en dårlig mental helse, tok han meg på alvor med en gang og gjorde at jeg fikk startet med behandling hos psykolog raskt, noe som reddet meg. Han lytter, er empatisk og bruker tid på å bli kjent med deg. Jeg liker å bruke litt humor for å lette tunge tematikker, og Herulf er flink til å gjøre det på riktig måte uten at det går på bekostning av alvoret. Føler meg veldig trygg og godt ivaretatt hos Herulf, og jeg gruer meg aldri til en time hos han uansett om tematikken ikke alltid er like hyggelig, han får meg alltid til å smile. Anbefaler han til alle jeg kjenner!
Rude and unprofessional
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetI think this was the most unprofessional and empathy-less medical professional I have ever met. She confused me with all the procedures, didn't take my complaints seriously and even told me that I should change the clinic.
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetHun har tatt alle mine problemer på alvor, og hjulpet meg hver eneste gang noe har dukket opp. Har hatt stor tillit, og følt meg godt ivaretatt. Hadde gjerne beholdt henne som min fastlege livet ut. Anbefales på det sterkeste!