SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Grundig lege som lytter.

Lege: Brynjar Saunes Bye Skrevet

Jeg har blitt kastet frem og tilbake mellom leger og vikarer i flere år hos mitt lokale legekontor. Men så flyttet jeg til Oslo og fikk tilfeldigvis tildelt han som fastlege. Han er hyggelig med godt humør, og viser høy faglig kompetanse. Han passer nokk best for de som ønsker veiledning ved kosthold, trening og helse, noe jeg har henvendt meg hos han for.
Han lyttet og fikk ordnet slik at jeg i dag får behandlingen jeg har hatt behov for i mange år.
Føler at han strekker seg ekstra for at jeg skal få den oppfølgningen jeg trenger.
Kommer til å beholde han som lege så lenge jeg kan.

Veldig fornøyd

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Har vært hos Kathleen noen ganger og fått god hjelp hver gang jeg har vært der. Føler meg sett og godt ivaretatt. Om noe kan man noen ganger få inntrykk av at hun er litt for travel, men slik er det vell engang hos fastleger generelt :) Alt i alt fornøyd!

Direkte og omsorgsfull

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Hadde Kathleen som fastlege i 5 år og gjennom et helt svangerskap. Tar alt av plager seriøst og sjekker heller en gang for mye. Følte aldri problemene mine ble bagatellisert. Gikk ofte derfra med et smil om munnen pga hennes noe finurlige måte å være på. Vil anbefale henne videre.

Min beste fastlege så langt

Lege: Anne Gurine Egeland Høie Skrevet

Jeg har hatt Dr. Høye i ca 2 år nå, og jeg er kjempefornøyd med hjelpen jeg har fått fra henne. Opplever henne som imøtekommende, kunnskapsrik og trygg i sin rolle. Jeg har hatt stor tillitt til hennes vurderinger i forbindelse med alle turene jeg har hatt til hennes kontor. Hadde definitivt fortsatt hos henne etter endt studietid dersom det var mulig.

Trygg og imøtekommende

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Jeg har gått til Torset for tett sykdomsoppfølging over en lang periode, og jeg har aldri blitt behandlet av noe legepersonell slik jeg har blitt av han. Han har alltid tid, god kunnskap om det meste og skulle det være noe han ikke har så god kjennskap er han ydmyk nok til å innrømme det å sørger for å sende deg til andre fagfolk som han følger opp i ettertid. Han husker alt, ser dine problemer og er åpen for dine innspill og tanker hvis du har noen. Han har vært en så stor trygghet for meg at jeg har vurdert å fortsette å studere kun for å få fortsette å gå hos han.