SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Vikaren er ikke så bra...

Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås Skrevet

Sara Grodås er en super lege, jeg har bare godt å si om henne. Vikaren er det verre med. La det være sagt, jeg setter pris på leger som er rolige og lar pasienten snakke uten å avbryte, men Ingvild Ohm drar dette altfor langt! Hun er vennlig innstilt, men virker tafatt og aldeles ikke handlekraftig. Legebesøket endte med at jeg selv måtte styre samtalen slik at hun skulle få med seg nødvendig informasjon, og konkret be henne om å undersøke meg. Ikke bra!

Kathleen- Du er en lifesaver!:)

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Jeg har vært kronisk syk i mange år..vært hos mange forskjellige leger(også spesialister). Kathleen tar vare på deg på en slik måte at du føler deg SAFE og i trygge hender. Er det noe som er galt, finner hun ut av det..hun tror på deg og bare det er en lettelse. Jeg blir dessverre nødt til å bytte fastlege nå snart da jeg snart er ferdig som student, og det gruer jeg meg veldig til. Jeg mener det virkelig når jeg sier at Kathleen er best, ja hun er direkte- MEN HUN FORKLARER ALT. Har vært borti leger som ikke har sagt noe når blodprøvesvarene har påvist avvik, men her får jeg alle svar. Om du leser dette Kathleen, (skriver nesten med tårer i øynene) så vil jeg bare si at du er sikkert ikke klar over HVOR mye du faktisk hjelper en syk person FORDI du gjør jobben din så grundig i forhold til mange andre av dine kollegaer...du skal vite at du er helt fantastisk og den beste legen jeg noen gang har vært borti! Best wishes to you!

Hyggelig lege

Lege: Anette Maria Kopperud Skrevet

Jeg oppfatter Anette som grundig og som en som vil til bunns i sykdommen. Jeg har lavt stoffskifte og det er det mange leger som strever med, også Annette så her har jeg søkt privat klinikk.
Dette legekontoret har elektronisk kommunikasjon og det gir god kontakt mellom lege og pasient siden man ikke må ringe eller møte opp alltid.

Vurdering av Ingvild Ohm

Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås Skrevet

Jeg har ikke hatt noen erfaringer med Sara Grodås da hun gikk ut i permisjon etter at jeg fikk henne som lege. Ønsker like vel å gi en vurdering på vikaren [navn fjernet av moderator]. Hun er en av de minst profesjonelle legene jeg har vært hos.

Mine opplevelser hos Ingvild har vært at hun virker lite interessert i deg som pasient. Det virker som at hun har tankene et helt annet sted, og er lite interessert i å hjelpe deg som pasient. Det er vanskelig å føre en samtale med denne legen fordi hun stort sett bare sitter å stirrer ut i luften. Etter at jeg hadde forklart problemene mine, satt hun og fortsatt i stolen sin uten noen løsning, og jeg måtte selv spørre om å få en henvisning til en spesialist. Dette er de mest unødvendige pengene jeg har brukt hos en lege.

STYR UNNA

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Jeg brukte Kathleen da jeg gikk på BI, og anbefaler ingen å bruke henne. Veldig dramatisk, lite empatisk og sier ting som man absolutt ikke skal si til pasienter. Hun skremmer pasienten, og snakker negativt om yrket, helse-Norge og mye annet.