Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Veldig fornøyd
Lege: Anders Sandvei SkrevetHar bare hatt positive erfaringer med legen. Føler jeg blir tatt på alvor og han er lett å forholde seg til. Han bruker også tid på å sørge for at jeg forstår resonnement bak diagnose og/eller behandling, som jeg setter pris på.
Omtenksom og nøye
Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås SkrevetSara tar ordentlig vare på deg som pasient, er utrolig nøye(alle muligheter for sykdom undersøkes) og er lett å prate med.
Verken jeg, eller venninner som jeg har anbefalt Sara til, har noen gang hatt en så god lege før.
ikke anbefalt
Lege: Anders Sandvei SkrevetVeldig irriterende og ikke villig til å hjelpe. Vil ikke stille deg spørsmål for å hjelpe deg å diagonose sykdommen. Du vil bli snakket og snakket og det er det. Ingen hjelp og noen råd fra legen.
Dyktig
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetTorseth er en dyktig lege, som jeg stoler på. Han er alltid hyggelig og tar meg på alvor. Han tar seg tid til å lytte og hjelper deg så godt han kan.
En lege som tar deg på alvor
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetHer blir man tatt på alvor. Jeg har stor tillit til at han, i samarbeid med pasient, søker å handle i tråd ned pasientens beste. Dyktig og bred kunnskap.