Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Dyktig og engasjert
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetKathleen er utrolig kunnskapsrik og god til å forklare vanskelige medisinske ting på en forståelig måte. Empatisk og forståelsesfull, jeg føler meg veldig godt ivaretatt hos henne.
Lyttende, varm, konkret
Lege: Aida Kevelj Klafstad SkrevetEn lege som lytter, forklarer og gir råd. Hun er dyktig og gjør at du føler deg sett og hørt uansett hva det måtte være.
Følte meg til bry
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetStiller mange gode spørsmål, men virker likevel forhastet. Tok bare opp ett av problemene jeg ønsket å snakke om og ignorerte de andre. Følte jeg møtte en kaldhet selv om jeg kom med et sensitivt problem som var skremmende for meg. Henviste videre og sa «jeg er ferdig med mitt her», så det hele virket forhastet og usympatisk. Følte meg til bry.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetEtter mange år med dårlige opplevelser hos tidligere fastleger ble jeg veldig positivt overrasket over Herulf. Jeg har hatt han som fastlege i 3 år og er svært fornøyd. Han tar seg alltid tid til å lytte til problemene mine og gir meg god hjelp. Dessverre for meg er han kun studentlege så jeg må finne en ny fastlege, da jeg ikke er student lenger. Det er vanskelig å finne noen andre, når jeg har blitt så trygg og er så fornøyd med Herulf.
Fantastisk
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetDen beste fastlegen jeg noensinne har hatt. Svært dyktig og erfaren lege som er flink til å sette seg inn i pasientens behov.