SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Forvirrende og dårlig lytter

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Legen foretok undersøkelser jeg ikke hadde behov for eller ønsket. Hun undersøkte ikke det jeg kom for, fordi hun ikke lyttet til problemstillingen min. Reiste hjem usikker og forvirret. Følte meg dum som i det hele tatt hadde kommet.

Dyktig og ansvarlig

Lege: Linn Therese Schreiner Skrevet

Jeg anbefaler Linn Therese som fastlege på det varmeste!!

Hun er faglig sterk og tar seg tid til å sette seg inn nye problemstillinger.

Jeg byttet til Linn Therese som fastlege etter en forverring in min kroniske sykdom.

Linn Therese var med en gang "på ballen" og gjorde det tidligere fastlege ikke hadde gjort; hun tok saken alvorlig, lette etter muligheter, og sendte meg dit.

Ved senere helseproblemer gjør hun det hun kan for å se etter muligheter. Hun har til og med ringt meg opp for å høre om tilstanden er forverret.

Hun tar seg god tid, og ofte har hun gitt meg dobbelttimer.

Tok meg ikke seriøst

Lege: Linn Therese Schreiner Skrevet

Jeg har gått til Linn Therese i nesten 3 år, og er ikke imponert. Noen ganger kan hun være medium hyggelig, andre ganger kan hun kan være nedlatende. Jeg følte ikke hun verken tok meg seriøst eller hjalp meg noe særlig med problemene mine, selv om jeg har eg alvorlig diagnose. Misforståelser i kommunikasjonen gjorde også til at en henvisning ble sendt inn flere måneder senere enn planlagt... Ville heller valgt en annen lege hvis jeg var deg.

Verdens beste uten like

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Jeg har hatt Kathleen som fastlege i flere år. Hun tar deg 110% seriøst medisinsk sett og er i tillegg både omsorgsfull og har humor. Tar seg tid til å følge en opp langt ut over det som er vanlig oppsett for en fastlege. For evig takknemlig for å finne henne!

Lite empati og ikke tilstede

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Kjenner meg igjen i flere av anmeldelsene legen har fått.

Følte aldri at fastlegen tok meg seriøst. Jeg er en type som nesten aldri er hos legen, men når jeg først var der en gang ville jeg aldri ditt igjen pga så lite empati denne legen viser til sine psienter.

De gangene jeg var på legekontoret tok han meg imot og så fikk jeg sagt så vidt det jeg hadde å si og da var han klar for ny pasient. Hvis jeg hadde 2 ting å si, ble det mye for legen. Timene kunne ikke gå over 5-10 min.