Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Fantastisk lege!
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetDette er den beste legen jeg har hatt. Jeg går ikke ofte til legen, men når jeg har gått har jeg blitt møtt på alle plan både somatisk og psykisk. Torset tar seg tid og jeg føler meg verdsatt og trygg som pasient.
Måtte dessverre bytte lege da jeg ikke lenger er student.
Proff og pedagogisk
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetVar spent på å ta livmorhalsprøve, men det gikk så bra! Hun var veldig flink og utførte jobben raskt og greit. Og hun informerte meg hele tiden om hva hun gjorde, mulige utfall, og bidro i stor grad til at jeg følte meg godt ivaretatt. Jeg er veldig godt fornøyd.
Nøye, faglig dyktig, ser helheten
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetAnette har vært min lege i mange år, jeg har mange gode erfaringer. Har bred kunnskap, og ser helheten. Jeg kan trygt anbefale Anette som fastlege til alle.
Hyggelig og grundig
Lege: Linn Therese Schreiner SkrevetJeg byttet til Linn Therese mens jeg hadde et problem som min forrige fastlege ikke hadde funnet løsning på, og heller ikke hadde sjekket spesielt grundig eller virket å ta alvorlig. Hun var hyggelig og imøtekommende, fremsto kunnskapsrik, sjekket grundig og ga meg tett oppfølging (time hver 2. uke) mens vi forsøkte forskjellige løsninger. Eneste grunn til at jeg bytter er fordi jeg er ferdig med studiene og ikke kan bruke SiOs legesenter lenger, ellers ville jeg veldig gjerne fortsatt å ha Linn Therese som min fastlege.
Kaotisk og vanskelig
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetEtter å ha vært borti Henriksen ved flere anledninger i forbindelse med langvarig behandling er jeg ikke imponert. Stadig feil på reseptene, og tvilsomme påstander om bivirkninger/risiko (skremt vettet av inntill annen lege var rådført). Ved spørsmål har hun ofte svært liten tolmodighet. Frekk til tider, og alltid veldig dårlig tid. Mulig hun er ypperlig til korte visitter for enkle problemer/resepter, men ville ikke hatt henne ved mer kompliserte saker. Byttet legesenter med stor suksess.