Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Uinteressert og nedlatende
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetHadde absolutt ingen hyggelig opplevelse idag når jeg gikk til henne for første gang. Hun hilste ikke på meg, så nesten ikke på meg og var svært lite interessert i å stille spørsmål. Jeg oppfattet henne som lite interessert, avfeiende, nedlatende og småfrekk. Hun fikk meg til å føle meg svært utilpass, og jeg følte ikke jeg fikk snakket ut om problemet jeg kom for å få hjelp med. Dro derfra med en ugge følelse, og vil ikke anbefale noen andre å sette foten innenfor hennes kontor.
Veldig bra lege
Lege: Anne Aalgaard SkrevetJeg har vært hos henne to ganger. Hun er over gjennomsnittet rolig, hyggelig og tillitvekkende, og hun sjekker alt så du føler deg trygg og godt ivaretatt. En super lege!
Følte meg ivaretatt
Lege: Anne Aalgaard SkrevetHadde for ikke lenge siden min første time hos Anne. Følte jeg ble godt tatt imot og ivaretatt. Hun er en hyggelig og imøtekommende lege som lytter til hva du har å si.
Trygg, flink og grundig
Lege: Linn Therese Schreiner SkrevetHun tok meg på alvor, sjekket meg grundig, tok prøver og gjorde at jeg følte meg godt ivaretatt. Jeg hadde blitt sendt hjem av en annen lege en uke tidligere, uten å bli tatt prøver av.
Er veldig glad for at jeg kom til henne gang nummer to, for hun ga meg en mye bedre behandling og fant ut av hva som var galt.
Byttet for å få henne som fastlege etter besøket og kan anbefale henne på det varmeste!!
En solid og vennlig fastlege
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetAnette har jeg bar gode erfaringer med siden hun ble min fastlege for noen år siden.
Hun følger opp de plagene jeg har hatt og gir meg gode råd.
Jeg blir alltid tatt på alvor og hun setter seg godt inn i min situasjon.