Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Arrogant, uengasjert, lite empatisk
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetLegen, som riktignok bare er vikar for min fastlege, oppleves som arrogant og uengasjert. Det tar en uke å få en time hos henne. Når jeg møter opp, får jeg beskjed om at jeg like gjerne kunne ha latt være. Hennes likegyldighet og manglende evne til å lytte til pasienten oppleves som et hån.
Trygg
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetVeldig profesjonell legen med stor kunskap og erfaring. Har vært min fastlege nesten 20 år. Alltid tilgjengelig og behjelpelig.
Kunnskapsrik og trygg
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetAnette er utrolig flink i jobben sin. Hun tar pasientene sine seriøst, og vi føler oss veldig ivaretatt av henne. Hun har dessverre sluttet som fastlege i vårt nærområde, og hun blir utrolig vanskelig å erstatte for oss. Sterkt anbefalt!
Verdens beste fastlege
Lege: Anne Aalgaard SkrevetJeg kan ikke i min villeste fantasi forestille meg at det eksisterer en fastlege der ute - i Norge, verden, melkeveien og universet - som er bedre enn Anne Aalgaard. Et hjertevarmt menneske med solid faglig kompetanse. Alltid innstilt på å gi deg den hjelpen du trenger - og litt til.
Trygg og klok
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetAnbefaler virkelig Herulf! Han tar seg tid, er interessert, snill og gir god hjelp. Har hatt han som fastlege i mange år.