Volvat Oslo - Majorstuen

Kontakt

Telefonnummer22 95 75 0022 95 75 ...
Borgenveien 2A 0303 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(156)
156 vurderinger
Tilgjengelighet
(96)
96 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(121)
121 vurderinger
Service
(98)
98 vurderinger

Siste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen

Tok meg ikke på alvor

Lege: Rolf Whitfield Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter en lang tid med diverse symptomer i både psykisk og fysisk, håpte jeg på at en endokrinolog ville gi meg full utredning for å gi meg en konkret svar om jeg faktisk har noe.

Rolf er den første endokrinologen jeg var hos, og min opplevelse med han var svært skuffende. Jeg ga han en komplett oppsummering av mine daglige symptomer, men med en gang jeg nevnte til han at jeg følte meg deprimert. Da var det ikke noe galt med meg, og nektet å gi meg full utredning.

"Depresjon skjer ikke med stoffskifte sykdommer" sa han til meg. Han kan vel ikke være seriøs med dette? Det er jo ren fakta at depresjon faktisk kan skje hos de med stoffskifte sykdommer, det står jo til å med på hjemmesida på arbeidsstedet hans at det kan skje! Når du sier noe helt motsatt som arbeidsstedet ditt sier, da er det noe galt.

Utrolig skummelt at en endokrinolog kan si noe sånt. Så for dere som ønsker å få utredning i stoffskifte felte, unngå denne endokrinologen, han har tydeligvis veldig lite erfaring i dette feltet.

Veldig kort konsultasjon. Legen manglet varme og empati.

Lege: Anita Soland Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen virket kunnskapsrik og klinikken var godt utstyrt og hyggelig. Men, prisen var veldig høy for en legetime som varte mindre enn 10 minutter. Legen spurte ikke spørsmål om min medisinske historie, jeg ble heller ikke tilbudt noen andre tester eller undersøkelser utover grunnen til legebesøket.

Jeg følte også at legen manglet empati og at legen ikke brydde seg om å minske smerten påført under undersøkelsen. Jeg fikk bare en forklaring på mulige behandlingsmetoder for mitt problem når jeg stilte mange spørsmål, ikke fordi legen tilbød informasjonen selv.

She is very professional, knowledgeable and helpful.

Lege: Mila Lilleeng Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I have been to Dr. Lilleeng twice about my allergy and itching. I was very lucky that I was referred to her. In just a few days after my first consultation, I already found great relief from the itching and allergy which has really been bothering me for a long time. What I like her most is her being very helpful and accomodating. She listens to all my complaints and would readily give the best advice when necessary. One of the best doctors Ive ever had.

Fantastisk lege

Lege: Maria Bunæs Haffeld Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er aldri hyggelig å være hos legen med syke barn, men Maria B.Haffeld gjorde det til en positiv opplevelse. Imøtekommende, kunnskapsrik, tok seg tid og ga meg følelsen av å ta alle tester for å komme til bunns i problemene. Anbefales på det varmeste

Anbefales!

Lege: Helena Enger Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Helena Enger er proff, lyttende, vennlig og tillitvekkende. Tar seg alltid god tid og er veldig hjelpsom.