Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Endelig tatt på alvor!
Lege: Stine Fremming SkrevetJeg har vært hos flere leger og gynekologer opp gjennom årene på grunn av sterke menssmerter, men har ofte blitt fortalt at dette er normalt og ikke fått noe særlig hjelp. Når jeg kom til Stine var det helt annerledes. Hun var utrolig imøtekommende, lyttet til meg og tok smertene mine på alvor. Hun fant ut at jeg har endometriose, og hjalp meg videre med behandling og medisiner med en gang.
Etter så mange år med smerter og følelsen av å ikke bli tatt ordentlig på alvor, betydde det utrolig mye å endelig føle seg sett, hørt og ivaretatt. Jeg følte meg veldig trygg gjennom hele timen og er utrolig takknemlig for hjelpen jeg fikk. Jeg vil absolutt anbefale henne videre!
Trygg og forståelsesfull
Lege: Tone Rugstad Holthe SkrevetFølte jeg ble tatt veldig seriøs med mine symptomer, følte hun skjønte hva jeg trengte, gav gode tips og fikset de prøvene jeg hadde behov for. Veldig trivelig og trygg plass å komme til.
Fantastisk og imötekommende
Lege: Lene Ramberg SkrevetLene var en kjempefin stötte etter at jeg hadde hatt en forferdelig gynekologopplevelse. Ble trygget, fikk stille spörsmål og opplevde en positiv og tryggende opplevelse. Takk!
Grundig og hyggelig lege
Lege: Stine Fremming SkrevetStine
Fremming undersøker grundig og nøyaktig. Kaller inn før timen for å kunne bruke mer tid for pasientene. Kunnskapsrik og trygg i sitt fagfelt.
Kunnskapsrik
Manuellterapeut: Christopher James Drummond SkrevetMeget kompetent, lytter, engasjert, nysgjerrig og klok. Gir gode råd, er vennlig og med en dose Edge
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?