Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Fantastisk gynekolog
Lege: Hans Kristian Opøien SkrevetEkstremt faglig dyktig. En legf med gode kommunikasjonsevner. Virkelig god i faget sitt, og det kommer klart frem i behandlingen og anbefalinger. Takknemlig for hjelpen til denne legen.
Beste legen jeg noen gang har vært hos.
Lege: Ingrid Norheim SkrevetUtrolig dyktig og kunnskapsrik lege. Ble henvist for stoffskiftet men hun undersøkte og fant ut av alt mulig annet også.
Hun lot meg få thyroid naf for stoffskiftet som ga meg veldig mye bedre hukommelse og livskvalitet.
Kunnskapsrik lege
Lege: Pål Wiktor SkrevetØnsker å gi min sterkeste anbefaling av Dr. Pål Wiktor. Han fremstår som svært faglig dyktig, samtidig som han møter deg med respekt, tilstedeværelse og genuin interesse for deg som menneske.
Jeg kan på det varmeste anbefale ham til andre som søker en kompetent lege.
Unnvikende og lite empatisk
Lege: Anita Soland SkrevetSynes dette var en veldig vanskelig opplevelse. Jeg hadde gruet meg veldig i forkant, da jeg ønsket utredelser for blødningsforstyrrelser og smerter. Jeg gjorde det tydelig at jeg sliter med helseangst og hadde gått rundt og tenkt mye på dette. Jeg opplevde ikke å få empati, og hun var kort da jeg stilte spørsmål - fremsto som at jeg var dum. Hun var heller ikke beroligende da jeg satt i stolen, og jeg opplevde timen som et rent stress.
Svært dyktig lege
Lege: Anne Marie Barrameda SkrevetDette er en lege som er svært kunnskapsrik og flink med pasienter. Hun tok seg god tid og tok absolutt alle prøver og undersøkelser. Hun ga svært god informasjon og forklaringer og sørget for at jeg følte meg trygg og ivaretatt. Et av de beste legebesøkene jeg har hatt noen gang.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?