Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Svært proff, trygg og vennlig
Lege: Ranjeet Singh Dhatt SkrevetSkulle inn til min aller første koloskopi. Var mer engstelig for funn enn selve prosedyren. Uansett, dr Dhatt var vennlig, interessert og tålmodig da jeg la ut om mine bekymringer. Jeg ønsket egentlig bedøvelse og beroligende, men Dr Dhatt var enda mer beroligende: "vi prøver uten fordi jeg gjerne vil ha deg med og klar i hodet. Dersom det blir vondt, får du smertestillende med en gang". Det trengte jeg ikke. Makan til god pilot skal man lete lenge etter. Merket nesten ingenting, og han snakket til meg og guidet meg gjennom "turen". Skal du noengang ha koleskopi, drar du til Aleris og de Dhatt. Topp mann og topp lege. Jeg kommer tilbake for ny sesjon om fem år! Uten kanyle med dop. Takk for en fin opplevelse i en sårbar stund. (Heldigvis var det ikke noe skummelt inni der - det fikk jeg se på storskjerm!)
Legen som utgjør en forskjell!
Lege: Caroline Becker SkrevetDrømmer går i oppfyllelse med dr Caroline Becker og hennes team på Aleris! Først i 2022 ble vi foreldre etter flere mislykkede forsøk på å få barn i over ti år og mange IVF runder både her i Norge og i utlandet. Nå venter vi på nummer 2 og er ubeskrivelig takknemlige for utmerket behandling og oppfølging vi får på fertilitetsavdeling ved Aleris. Profesjonelle, dyktige, dedikerte, tilgjengelige og pålitelige! Anbefales på det sterkeste!
Stressende undersøkelse
Lege: Ranjeet Singh Dhatt SkrevetSkulle gjennomføre gastroskopi, og fikk rask inntrykk av at legen ønsket å få det unnagjort så fort som mulig med minst mulig prat først. Sto allerede med halssprayen i hånda da jeg kom inn. Jeg hadde en veldig negativ erfaring med gastroskopi fra noen år tilbake, og jeg ba derfor om en beroligende sprøyte. Det var helt i orden, og Ifølge legen ville jeg bli helt «slått ut». Jeg vet ikke hva han ga meg, men jeg var iallefall ikke spesielt avslappet under undersøkelsen, og brakk meg under hele undersøkelsen. Fikk bare beskjed om å slappe av og fokusere på pustingen, noe jeg ikke fikk til. Jeg var lys våken og like lite avslappet som før jeg fikk sprøyta.
Det positive var at undersøkelsen var over på noen minutter, men jeg skjønner ikke poenget med å gi beroligende/avslappende sprøyte når den ikke virker.
Neste gang vil jeg gå til en annen lege.
Kunnskapsrik, engasjert og trygg
Lege: Maria Bunæs Haffeld SkrevetHun er interessert i den enkelte pasient. Virker veldig trygg og dyktig i det hun gjør, samtidig som hun konfererer med andre ved behov. Flink til å snakke med både voksne og barn. Forteller underveis hva hun tenker og forklarer hvorfor hun gjør ulike undersøkelser. Vi føler oss godt ivaretatt, og vil absolutt anbefale Maria videre.
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Usman Rana SkrevetVar hos han for å sjekke noen kuler i munnen. Jeg har helseangst og var redd for å ikke bli tatt på alvor. Men ble sjekket grundig og fikk betryggelse på at det ikke var noe farlig. Han tok seg god tid og besvarte alle mine spørsmål, selv om de var noe gjentagende. Følte meg sett, respektert og hørt. Anbefaler denne legen!