Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Empatisk og tillitsvekkende
Lege: Nisha Mistry SkrevetKunnskapsrik og god samtalepartner.
Flink til å forklare og inngir tillit .
Gir god informasjon og har tid til pasienten .
Meget godt fornøyd med hennes behandling og anbefaler henne på det varmeste.
fantastisk sted
Lege: Bryan Wright Skrevethelt fantastisk mottakelse og behandling ved hofteoperasjon dyktig kirurg og annet helsepersonell.dette var rene hotell opphold .anbefales
Flink og omsorgsfull
Lege: Cecilie Dobloug SkrevetFølte virkelig at hun skjønte plagene mine, og tok det på alvor. Hun har innlevelse og stor omsorg, stilte mange spørsmål, gjorde nøye undersøkelser og hadde god tid! Jeg fikk også anledning til å stille spørsmål uten å føle at tiden var ute … Anbefales virkelig!
Grundig, trygg og kunnskapsrik hjertespesialist – følte meg ivaretatt. Terningkast 6
Lege: Nisha Mistry SkrevetJeg hadde en svært positiv opplevelse hos Nisha, hjertespesialist. Hun utførte en grundig og profesjonell undersøkelse, og forklarte underveis på en forståelig og rolig måte hva som ble gjort og hvorfor. Hun delte mange gode råd, praktiske eksempler og en tydelig plan for videre oppfølging, noe som gjorde at jeg følte meg både trygg og godt ivaretatt. Det er tydelig at Nisha har stor erfaring og høy faglig kompetanse, kombinert med en varm og omsorgsfull tilnærming. Hun tok seg god tid til å lytte og svare på spørsmål. Jeg sitter igjen med stor tillit og gir henne terningkast 6 av 6.
👍🏼👍🏼
Lege: Hilde Bugge SkrevetGjennomførte to lipødemoperasjoner på hhv legger og lår. Veldig fornøyd med prosess og resultat.
Anbefales spesielt om en ønsker to operasjoner ifm lipødem i beina, i stedet for tre.