Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Oslo
Sevat Løkensgard Molven
Lege: Sevat Løkensgard Molven SkrevetMin personlige opplevelse var negativ. Jeg opplevde lite profesjonalitet og manglende oppfølging. Personen opplyste at han jobber i Aleris, men tjenesten ga meg ikke den tryggheten jeg forventet.
Kjempe flink lege 😊
Lege: Jan Bertil Eggesbø SkrevetEn fantastisk lege. Tar seg alltid god tid, er lyttende og svært flink til å behandle mennesker med omsorg og respekt. Anbefales på det sterkeste.
Vennlig, trygg og kunnskapsrik
Lege: Kristina Sole SkrevetAlltid vennlig, viser god forståelse og empati. Grundig i sin undersøkelse, oppfølging og gjennomføring. Beroliger en litt stresset holdning til GU undersøkelser. Kommer alltid tilbake til henne - hun er best!
Glødende faglig fokus
Lege: Jan Bertil Eggesbø SkrevetFikk tips om Eggesbø ifm helsjekk og kvalitetssikring av medisiner.
Ble godt tatt i mot, vennlig, morsom, direkte og med et glødende faglig fokus.
Etter grundig sjekk og gjennomgang, ble det noen justeringer og nå noen mnd. etterpå, kjennes god endring. Anbefaler Eggesbø.
Fantastisk opplevese
Lege: Morten Beier Havdal SkrevetHar satt inn touchprotese i høyre hånd. Fantastisk opplevelse av mottak, operasjon og informasjon i etterkant. Dette er profesjonelt på høyt nivå . Mottatt på beste måte av alle fra jeg kom til jeg reiste hjem Trygg og god opplevelse
Anne C Fjugstad
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?